Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. E... (2012.03.29. 19:28) Keress pénzt a neten

Hogyan szerezzünk releváns linket linkgyűjteményből

2010.10.04. 19:08 miti88

Szerezz weboldaladnak releváns linkeket, hogy előrébb kerüljön a főbb keresőmotorokban. A linkek legegyszerűbb szerzésének a módja a linkgyűjteményekbe való regisztráció. Sajnos a linkgyűjtemények száma folyamatosan növekszik, de sok linkgyűjtemény el is tűnik a süllyesztőben. Az ARTidas linkgyűjtemény szerkesztőinek célja egy átfogó és értékes kartotizálási rendszer megalkotása és fenntartása. Célunk, hogy kiemelkedjünk az átlagos szolgáltatást ígérő linkgyűjtemények közül és marketing szolgáltatást is nyújtsunk katalogizált weboldalainknak. Ne maradj le és regisztráld weboldalad az ARTidas linkgyűjtemény adatbázisába pár kattintással és egy visszaigazolás után kihelyezzük linkedet a legrelevánsabb kategóriába. Keresőbarát link struktúránknak és bejövő linkjeinknek köszönhetően ha egyedi leírást adsz, pár napon belül indexálódik linked. Hogy még erősebb legyen oldalad és aloldalaid is bekerüljenek az indexbe és ezen felül még látogatókat is hozzanak neked long tail kifejezésekre linkeld meg aloldalaidat is. Ehhez mindössze egy cikket kell írnod az ARTidas linkgyűjteménybe és bekezdésenként elhelyezhetsz egy linket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webhely.blog.hu/api/trackback/id/tr302344753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása