Készits weboldalt, lenditsd fel üzleted!

2010.11.04. 17:07 miti88

 A weboldalkészités még néhány éve teljesen az informatikusok hatásköre alá tartozott. Szaktudás kellett egy alapszintű honlap létrehozásához is. Ez, a mai ingyenes weboldalkészitő eszközönke köszönhetően már nem teljesen igy van. Természetesen a programozók és informatikusok dolgát nem bárki átvenni, de egy honlapot már bárki létrehozhat, még aki egyáltalán nem ért a gépi kódokhoz sem.

Egy olyan honlap, amelyik tényleg fellenditi az üzletünket, már több marketing és seo tudást igényel mint programozásit, de ezek is gyakorlással, tanulással elsajátithatóak. 

Ha honlapot szeretne késziteni, elsőnek egy tárhely szolgáltatást kell válasszon. Ezekből rengeteg van, könnyű találni, csak választani nehezebb közülük. Szeretnél többet tudni, arról, hogy mitől jó egy tárhely szolgáltatás?

A honlap felépitéséhez, ha nem is programozói tudásra, de kis cms ismeretre szükség van. Ez azonban miután felteszünk egy tartalom kezelő rendszert (cms) és elkezdjük az épitést, egy idő után magától fog jönni. 

Egy weboldal promoválásról szóló cikk pedig a következő:

Hogyan építsünk forgalmat a honlapunkra?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webhely.blog.hu/api/trackback/id/tr582423538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása