Miért jók a tárhely összehasonlító oldalak?

2010.09.29. 10:59 miti88

 

Rengeteg tárhely szolgáltató létezik manapság, épp úgy külföldön, mint itthon. Aki nem ismeri őket, azoknak sok munkát és időt igényelhet megkeresni, és összehasonlítani ezeket.
Különböző tárhely szolgáltatóknak különbözők az ajánlataik, tehát, különböző igényű embereknek, más-más szolgáltatóra van szükségük.
Ha egymás mellett, egy táblázatban összefoglalva látná, a legjobb szolgáltatók ajánlatait, az nagymértékben megkönnyítené a döntést.  
A szolgáltatók honlapjaikon, természetesen csak jókat mondanak magukról. Egy független, objektív vélemény sokkal reálisabb, és feltünteti épp úgy a negatívumokat is, mint a pozitívumokat.
Bármiért is fizetne, jobb, ha előbb megkérdez még valakit a szolgáltatón kívül, arról, hogy mi a véleménye a termékről, így elkerülheti, hogy pénzt dobjon ki az ablakon, olyasmiért, ami nem felel meg önnek.
A témáról még fogok írni bővebben a későbbiekben.
Egy tárhely összehasonlító oldal a következő: Top 10 külföldi tárhely szolgáltató.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webhely.blog.hu/api/trackback/id/tr652331793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása